Očekuju se vlažni kolovozi i više vozila

Prema najavama meteorologa na širem području naše zemlje očekuje se promenljivo vreme sa kišom, pa samim tim i vlažni kolovozi. Saobraćaj je ovog jutra umerenog intenziteta, ali se u toku dana, može očekivati veći broj vozila, saopštio je AMSS.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.30 časova, na graničnim prelazima nema zadržavanja.

Teretna vozila na Horgošu, na izlazu čekaju 90 minuta, Kelebiji 120 minuta, Malom Zvorniku, 60 minuta, Batrovcima 120 minuta.

Jutros magla na pojedinim deonicama

JP "Putevi Srbije" saopštili su da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na auto-putu E-80, od petlje Pirot istok do mesta Sinjac zbog pojave magle smanjena vidljivost na 50-100 metara, na auto-putu E-80, od Crvene Reke do Bele Palanke zbog pojave magle smanjena vidljivost na 50 metara.

Auto-put E-75, od Aleksinačkih Rudnika do mesta Bobovište zbog pojave magle mestimično smanjena vidljivost na 100 metara.

Auto-put E-75, od Pojata do Trupala zbog pojave magle smanjena vidljivost na 100 metara. Mole se vozači da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.