Читај ми!

Заједнички летови "Ер Србије" и "Ер Чајне"

Национална авио-компанија Србије објавила је почетак спровођења споразума са кинеском компанијом "Ер Чајна", којим се успостављају "заједнички летови" на релацији Београд-Пекинг.

По овом споразуму, који ступа на снагу 5. маја, "Ер Србија" ће доделити свој "ЈУ" код летовима на линији Пекинг-Беч које обавља "Ер Чајна", а "Ер Чајна" ће додати своју маркетиншку ознаку летовима које обавља "Ер Србија" на линији између Београда и Беча, преноси Фонет.

Осим тога, авио-компаније ће наставити да разматрају могућности за повезивање додатних дестинација, што ће допринети већем избору за путнике и омогућити раст овог партнерства, саопштила је "Ер Србија".

Генерални директор "Ер Србије" Дане Кондић изјавио је да је свеобухватно комерцијално партнерство са авио-компанијом "Ер Чајна" кључан корак ка учвршћивању присуства "Ер Србије" у Кини и на Далеком истоку.

Сада смо у могућности да унапредимо нашу понуду пословних и туристичких путовања између Србије и Кине, и даље ка стратешки значајним дестинацијама широм Азије и Европе, оценио је Кондић.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(уторак, 05. мај 2015, 14:38) - anonymous [нерегистровани]

letovi i karte

Jos kad bi bili direktni letovi popraceni sa povoljnim kartama bilo bi super :)

(уторак, 05. мај 2015, 11:33) - anonymous [нерегистровани]

direktni letovi

Dajte direktne letove.