Читај ми!

Курсна листа за 21. април

Званични средњи курс: 117,5755

КУРСНА ЛИСТА БР.75
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 21.04.2021. ГОДИНЕ