Читај ми!

Курсна листа за 27. новембар 2020.

Званични средњи курс: 117,5834

КУРСНА ЛИСТА БР.230
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 27.11.2020. ГОДИНЕ