"Путеви Србије" о изменама у режиму саобраћаја због радова

Због радова на деоници ауто-путу Врчин-Мали Пожаревац до 28.августа за саобраћај ће бити затворена лева коловозна трака, смера Мали Пожаревац-Врчин. Саобраћај се одвија двосмерно десном коловозном траком.

Обустављен је саобраћај на деоници Кула - Врбас због радова на санацији моста преко Великог Бачког канала и радови ће трајати до 10. септембра, а алтернативни путни правац кроз насељно место Кула и то: Ул. Индустријска Зона - Ул. Петра Драпшина - Ул. Веља Влаховића.

Радови су и на деоници Нештин-Раковац на путном објекту (пропусту), а саобраћај се одвија наизменичним пропуштањем возила на изведеној девијацији.

Због поправке моста на Мишачи саобраћај се на путу Марковац - Аранђеловац до 15. септембра одвија наизменичним пропуштањем возила, уз употребу семафора.

Алтернативни путни правац: Младеновац -Белосавци - кружни ток у Крћевцу - Аранђеловац.

На Обилазници око Београда измењен је режим саобраћаја због изградње леве коловозне траке у зони петље Орловача, па је за саобраћај затворено искључење и укључење са Ибарске магистрале у смеру ка Остружници.

Препоручени алтернативни путни правац из Београда ка Остружници и Новом Саду је Обреновачки пут и пут за Железник, а ка Београду (из правца Ваљева) ауто-пут Милош Велики.

На наплатним станицама на аутопутевима нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције у 13.15 часова на граничном прелазу Хоргош на излазу из земље теретна возила чекају 60 минута, колико се чека и на прелазу Котроман.