Амбасада САД: Саучешће због погибије двоје држављана Србије

Амбасада Сједињених Амерчких Дрžава изразила је дубоко саучеšће породицама двоје отетих српских дрžжављана, Слађане Станковић и Јовице Степића, који су трагично настрадали у Либији.

"Након шšто је чуо извешšтаје медија, амбасадор Кајл Скот је разговарао са премијером Вучићем и министром спољних послова Дачићем како би изразио своје дубоко жžаљење и искрено саучешšће америчког народа поводом овог трагичног губитка", наводи се у саопштењу Амбасаде САД достављеном Танјугу.

У саопштењу се наводи да су Сједињене Америчке Дрžжаве захвалне Србији на њеној посвећености као партнеру у Коалицији против ИД, која се бори против страхота међународног тероризма.

"Нашšи напори су усмерени ка спасаšвању невиних žивота, и дубоко žжалимо за трагично преминулим служžбеницима Амбасаде Србије у Либији", закључује се у саопштењу.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 21. феб 2016, 20:12) - Jasna [нерегистровани]

Gospodo americke diplomate

Gospodja Jovicic i gospodin Stepic nisu samo srpaski drzavljani veci srpske DIPLOMATE. Premda se vidi koliko postujete medjunarodno prevo to morate imeti u vidu.Posle 38 godina jos uvek gledamo filmove o vasim taocima u vasoj ambasadi u Teheranu 1978 godine jer je vas "senzibilitet" jos uvek povredjen.Vase vojne akcije u Libiji su direktan uzrok smrti srpskih diplomata uz to vase znanje i informacije kojima ste raspolagali tesko je verovati da je njihva smrt "kolateralna steta".

(субота, 20. феб 2016, 16:25) - anonymous [нерегистровани]

Hvala

Hvala na saucescu ali odgovorne na sud. Pa niste Vi ipak bogovi kako mislite.

(субота, 20. феб 2016, 15:41) - sasa [нерегистровани]

Neiskreno

A zrtve '99? pobijeni na poslu na RTS-u? Sve od ruke NATO i SAD... pa jos i sporazum... SRAMOTA

(субота, 20. феб 2016, 15:29) - anonymous [нерегистровани]

jaoj srbijooo

U čemu li se mi to uplicemo sa amerima umesto da gledamo SAMO naša posla...