Спектакл "Александров"

Један од највећих руских уметничких ансамбала "Александров" одушевио је публику у препуном Центру "Сава". Успешним наступима ансамбла Руске армије доприноси и звук оркестра у коме су, уз класичне, и руски народни инструменти.

Ансамбл Руске Армије "Александров" приредио је спектакл у Центру "Сава". Један од највећих уметничких ансамбала Руске Федерације у свом саставу има чак 180 чланова, који су уметничким ангажманом допринели неговању руске и светске културне баштине.

Хор, оркестар и плесачи у војним униформама одмах су оставили снажан утисак. Музика и плес изазвали су одушевљење у препуном Центру "Сава".

Ансамбл Руске армије "Александров" познат је широм света по професионалним наступима.

Репертоар ансамбла је веома разноврстан и обухвата песме руских композитора, народне песме и игре, војничке песме, дела духовне музике, класична дела и најлепше нумере светске поп музике.

Хор се сматра једним од најбољих мушких хорова у Русији.

Плесни ансамбл изводи праве кореографске и играчке бравуре са невероватном лакоћом, било да је у питању фолклорна игра, бели балет или ривер денс.

Успешним наступима доприноси и звук оркестра у коме су, уз класичне, и руски народни инструменти.

Покрети, речи, чак и светлосни ефекти, осмишљени су до перфекције о чему говоре и велика светска признања које је ансамбл "Александров" добио, као и милионски тиражи њихових дискографских издања.

број коментара 6 Пошаљи коментар
(субота, 19. мар 2011, 16:35) - Россия [нерегистровани]

Россия

Спасибо, дорогие сербы, за ваши тёплые слова, за вашу любовь и веру в Россию. Мы вас тоже очень любим и ценим ваше доброе отношение к нашей стране. Спасибо, что на протяжении всей истории вы всегда рядом с русскими, всегда нас поддерживаете. Спасибо вам за каждое доброе слово, сказанное из глубины ваших горячих сердец. Храни вас Бог. Хвала!

(уторак, 21. дец 2010, 13:01) - anonymous [нерегистровани]

Концерт "Златног тенора" руског Ансамбла "Александров"

СЕРГЕЈ ПУТИЛИН:„Златни тенор“ Ансамбла Црвене Армије „Александров“
http://www.youtube.com/watch?v=gBI2KGcQUwM&feature=related

После великог успеха Ансамбла „ Александров“ 22 октобра 2010 године у дворани Сава Центра, имаћемо прилику да код нас поново видимо „Златни тенор“ Ансамбла Црвене Армије „Александров“ Сергеја Путилина на концерту у Руском Дому у Београду, 12.01.2011 године у 20 часова.

(понедељак, 25. окт 2010, 22:34) - оливера [нерегистровани]

Дивно

Предивно вече, које нам је напунило душу и показало како се на један заиста диван начин цијени и воли отаџбина. Моћна музика, достојанствено држање и презентовање љепоте. нама за наук,а Русима спасибо.

(недеља, 24. окт 2010, 01:05) - Sonja [нерегистровани]

PRELEPO

Zaista predivno veče! Takvu lepotu i užitak za dušu, zaista, samo Rusi mogu da prirede... Celo izvođenje je samo potvrdilo koliko su Rusi i Rusija divni i moćni...
Bajka ipak postoji, i zovu je Rusija...

(недеља, 24. окт 2010, 01:01) - Sonja [нерегистровани]

PRELEPO

Zaista predivno veče! To zaista mogu samo Rusi da prirede... Celo izvođenje je samo potvrdilo koliko su Rusi i Rusija divni i moćni...
Bajka ipak postoji, i zovu je Rusija...

(субота, 23. окт 2010, 15:51) - anonymous [нерегистровани]

Sjajno

Sinoć nam je ceo Ansambal ulepšao veče.