Читај ми!

Десети протест грађана и коалиције "Србија против насиља" завршен испред РТС-а

У Београду је одржан десети протест на позив коалиције "Србија против насиља". Најавили су да ће тражити међународну подршку за формирање међународне комисије за изборне неправилности. Грађани и присталице СПН-а су се као и обично окупили испред седишта Републичке изборне комисије. Данашњи протест окончан је после шетње и говора испред улаза у зграду РТС-а.

Део опозиције окупљене у коалицији "Србија против насиља“ већ данима протестује испред зграде РИК-а.

На синоћњем протесту после окупљања испред седишта Републичке изборне комисије, грађани су се упутили у шетњу до Палате правде и затражили ослобађање оних који су ухапшени у недељу након покушаја да на силу да уђу у зграду Скупштине града.

Потпредседница ССП-а Мариника Тепић штрајкује глађу од 18. децембра. Њој су се у штрајку глађу придружиле и две посланице – Јелена Милошевић из Ниша и Данијела Грујић из Новог Сада, као и посланик Јанко Веселиновић.

Веселиновић и Грујићева примљени су у болницу, док је председник синдиката "Слога" Жељко Веселиновић био приморан да прекине штрајк глађу због здравствених проблема.

Листа "Србија против насиља" саопштила је у уторак да неће учествовати на изборима који ће се у суботу поновити на једном броју бирачких места, јер, како кажу, они не могу анулирати наводну пљачку ни исправити неправду која се догодила 17. децембра.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво