Читај ми!

Одржан девети протест грађана и опозиције, испред Палате правде тражено ослобађање ухапшених

У Београду је одржан девети протест на позив коалиције "Србија против насиља". После окупљања испред седишта Републичке изборне комисије, грађани су се упутили у шетњу до Палате правде и затражили ослобађање оних који су ухапшени. Протест одржан и у Краљеву.

На позив коалиције "Србија против насиља" и вечерас се одржава протест грађана који траже поништавања избора на свим нивоима. Протест је почео нешто после 18 часова.

Део опозиције окупљене у коалицији "Србија против насиља“ протестује већ неколико дана испред зграде РИК-а.

На синоћњем протесту окупљени грађани отишли су до Полицијске управе града Београда и затражили ослобађање оних који су прексиноћ ухапшени након покушаја да на силу да уђу у зграду Скупштине града .

Потпредседница ССП-а Мариника Тепић штрајкује глађу од 18. децембра. Њој су се у штрајку глађу придружиле и две посланице – Јелена Милошевић из Ниша и Данијела Грујић из Новог Сада, као и посланик Јанко Веселиновић и председник синдиката Слога Жељко Веселиновић.

Листа "Србија против насиља" саопштила је да неће учествовати на изборима који ће се у суботу поновити на једном броју бирачких места, јер, како кажу, они не могу анулирати наводну пљачку ни исправити неправду која се догодила 17. децембра.

среда, 08. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара