Дујковић саопштио списак

Селектор младе фудбалске репрезентације Србије Ратомир Дујковић одредио је екипу која ће 3. марта у Скопљу играти пријатељску утакмицу против Македоније.

На списку Дујковића налазе се:

голмани: Живко Живковић (Металац), Александар Кировски (Земун).

одбрана: Немања Црноглавац (Земун), Слободан Рајковић (Твенте), Марко Јовановић (Партизан), Вујадин Савић (Црвена звезда), Синиша Стевановић (Спартак), Никола Гулан (Емполи).

средњи ред: Немања Матић (Челзи), Марко Милинковић (Кошице), Љубомир Фејса (Партизан), Немања Томић (Партизан), Душан Тадић (Војводина), Милош Босанчић (Либерец), Ален Стевановић (Интер), Слободан Медојевић (Војводина), Иван Радовановић (Аталанта).

напад: Немања Милић (ОФК Београд), Миралем Сулејмани (Ајакс) и Стефан Шћеповић (Сампдорија).

За утакмицу против Македоније Дујковић не рачуна на Адема Љајића, Данијела Алексића, Милана Миловановића и Филипа Ђуричића, а у тим су уврштени дебитанти Ален Стевановић из Интера, Александар Кировски и Немања Црноглавац из Земуна и Немања Милић из ОФК Београда.

У екипу се вратио Слободан Рајковић, који је био суспендован на годину дана због пљувања судије на Олимпијским играма у Пекингу, и у наставку квалификација за првенство Европе он би требало да буде стуб одбране нашег тима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије