Гасперини: Наполи ће изабрати шта је најбоље за њега, ја остајем у Аталанти

Тренер фудбалера Аталанте Ђан Пјеро Гасперини каже да је одбио понуду да на крају сезоне преузме Наполи, преносе италијански медији.

Гасперини: Наполи ће изабрати шта је најбоље за њега, ја остајем у Аталанти Гасперини: Наполи ће изабрати шта је најбоље за њега, ја остајем у Аталанти

Ђан Пјеро Гасперини је прошле недеље са Аталантом освојио Лигу Европе. Клуб из Бергама је у финалу у Даблину победио Бајер Леверкузен са 3:0.

Гасперини каже да је одбио понуду Наполија, пошто ће и наредне сезоне да тренира Аталанту.

"Наполи ће изабрати шта је најбоље за њега, ја сам везан за Аталанту и остаћу овде. Сигуран сам да ће Наполитанци направити сјајан тим, поготово што већ имају јаку основу. Међутим, веран сам мом клубу. Никада нисам говорио ништа друго, нити сам икада отварао простор за неке дебате", рекао је Гасперини, који има уговор са Аталантом до 30. јуна 2025. године.

Клуб из Бергама је синоћ на свом терену победио Торино резултатом 3:0 у мечу последњег кола Серије А, али ће 2. јуна одиграти заосталу утакмицу 29. рунде против Фјорентине.

Аталанта је још раније изборила пласман у Лигу шампиона. Тренутно је четврта на табели Серије А са 69 бодова, али ће у случају тријумфа над Фјорентином завршити сезону на трећем месту на табели.

"Биће наредних дана још битних прослава јер овај тим и даље има жељу да побеђује и осваја трофеје. Биће тешко наредне сезоне, али не верујем да ће бити теже него ове", истакао је Гасперини.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије