Читај ми!

Ћави: Нови тренер Барселоне мора да се наоружа стрпљењем

Доскорашњи тренер Барселоне Ћави Ернандез истакао је након победе против Севиље да ће новом стратегу тима бити потребно стрпљење, јер је ситуација у клубу комплексна.

Барселона је сезону завршила на другом месту у шпанској Ла Лиги са 10 мање од првопласираног Реала. Барселона је у последњем, 38. колу у гостима победила Севиљу резултатом 2:1.

"Желео бих да поручим новом тренеру да се спреми на патњу, као и да мора да се наоружа стрпљењем. Ситуација у клубу је веома компликована", изјавио је досадашњи тренер фудбалера Барселоне.

Ћави се по завршетку меча са Севиљом поздравио са играчима и навијачима Барселоне.

"Једино што новог тренера може да спаси су победе. Да ли сам опуштен? Не. Желео сам на крају да останем, али ми је речено да не могу. Некако од првог дана свака моја реч изазове земљотрес и није ми јасно због чега је тако", рекао је Ћави на конференцији за медије.

Руководство Барселоне је пре три дана саопштило да ће Ћави да напусти клуб на крају сезоне. Шпански медији подсећају да је Ћави добио отказ пошто је изјавио да се клуб налази у тешкој финансијској ситуацији.

"Навијачи морају да знају да је економска ситуација у клубу тешка. Била би ми највећа част да се вратим у клуб једног дана. Одлазим пун љубави коју сам добио од наших навијача и тај осећај ме чини поносним", додао је Ћави.

Медији наводе да би нови тренер Барселоне требало да буде Ханси Флик.

понедељак, 17. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије