За породилиште у Косовској Митровици

Хуманитарна организација "Срби за Србе" организује хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки, 7. априла у Косовској Митровици. Средства за набавку медицинских апарата и кревета за труднице за породилиште у Косовској Митровици прикупљају се путем хуманитарног смс броја 7763.

У склопу спортско-хуманитарног пројекта Тројка из блока који ће бити одржан у Косовској Митровици 7. априла са почетком од 16 часова на теренима Техничке школе (на Плочи), Хуманитарна организација Срби за Србе у сарадњи са Студентским парламентом Универзитета у Приштини са седиштем у Косовкој Митровици обезбедиће набавку медицинских апарата и кревета за труднице за породилиште у Косовској Митровици, саопштава организација Срби за Србе.

Средства за овај велики пројекат прикупљају се путем хуманитарног смс броја 7763, цена једне поруке 100 динара (без пдв) за сва три оператера.

Пројекат Тројка из блока је хуманитарни турнир у брзом шутирању тројки који се од 2012. године одржава уз подршку Кошаркашког савеза Србије, КК Црвена Звезда и КК Партизан.

Турнир ће се по први пут одржати у Косовској Митровици за који већ влада велико интересовање. Гости турнира Тројка из блока биће популарна београдска реп група ТХЦ ла Фамилија која је компоновала победничку песму за кошаркашку репрезентацију Србије Играј и победи, најбољи кошаркашки фристајлер у Европи Немања Трики Блажић и млади београдски репер Анкл Џо.

Хуманитарна организација Срби за Србе саопштава да је од 2005. године, под слоганом Деца су наша будућност, прикупила 1,1 милион евра донација и помогла више од 1.400 социјално угрожених вишедетних породица које броје око 7.000 деце. Поред помоћи породицама, организација је у више наврата обезбеђивала помоћ на народне кухиње, болнице и школе широм Србије и региона. На свом званичном сајту и фејсбук страници, организација свакодневно објављује листе донатора као и увид у тренутно стање на свим банковним рачунима.

Организација Срби за Србе упућује јавни позив свим друштвено одговорним компанијама и медијима да подрже нови велики пројекат опремања породилишта у Косовској Митровици у којој се сваке године бележи све већи број новорођене деце.

број коментара 0 Пошаљи коментар