Сер Пол Џаџ на Факултету за инжењерски менаџмент

Сер Пол Џаџ, председник Британско-српске привредне коморе, оснивач Џаџ пословне школе на Кембриџу и један од највећих донатора за културу и образовање у Великој Британији, одржао је своје прво предавање у Србији студентима и научно наставном особљу Факултета за инжењерски менаџмент.

Уважавајући чињеницу да је Факултет једина високошколска установа у Србији чији су оснивачи његове колеге са Кембриџа, сер Пол Џаџ је изабрао Факултет за инжењерски менаџмент за  своје прво обраћање у Србији.

Сер Пол Џаџ се обратио студентима, професорима и публици изложивши им своје виђење како развијати предузетништво младих у Србији, креативност, прихватати предности и ризике које носе нове технологије.

Факултет за инжењерски менаџмент овим предавањем отвара сезону предавања са најзначајнијим експертима из сфере инжењерског менаџмента, информационих технологија, креативних индустрија и безбедности чиме потврђује своје стратешко опредељење да окупља стручњаке из Србије и иностранства у тим областима, пише на сајту Факултета за инжењерски менаџмент.

Додатна предавања на Београдском Универзитету, као и другим Универзитетима у Србији ће бити организована наредних дана.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(четвртак, 27. нов 2014, 17:21) - Luka [нерегистровани]

U pravim rukama

Fakultet je bio centar sveta.