Ди-џеј Милинка на Егзиту

Милинка Радишић која је у Азији проглашена "женском иконом клупске сцене", 14. јула први пут наступа на фестивалу "Егзит". Поносна на срспко - индонежанско порекло, Србију је први пут посетила у јануару ове године када је наступала у београдским клубовима.

Тренутно најпопуларнији ди-џеј Индонезије и Азије Милинка Радишић, која се поноси својим српско-индонежанским пореклом, након гостовања по београдским клубовима у јануару, наступиће 14. јула на фестивалу "Егзит", најавила је Амбасада Индонезије у Београду.

Након запаженог гостовања у неколико клубова у Београду почетком јануара, током своје прве посете Србији одакле јој је отац, Радишић (34) ће сада имати прилику да се представи широј публици на бини "Радија АС ФМ".

Ова уметница је 2006. године почела професионално да наступа као ди-џеј и многи су је у Азији прогласили "женском иконом клупске сцене".

Један од најпопуларнијих ди-џејева на азијском континенту, одрасла је у Џакарти, где се заинтересовала за музику, а посебно за развијену клупску сцену у Индонезији.

У међувремену је изградила свој стил и наступа на највећим журкама широм Азије и Европе, укључујући Сингапур, Малезију, Немачку, Швајцарску, Холандију, Велику Британију и наравно, Ибицу.

Власник је и музичке куће "Рулер Рекордс", која успешно сарађује са најпознатијим светским ди-џејевима.

број коментара 0 Пошаљи коментар