Стигао нови „Офис 2016“

„Мајкрософт“ је корисницима широм света учинио доступним „Офис 2016“. Ове апликације су најновији додатак „Офису 365“, „Мајкрософтовом“ претплатничком сервису који помаже људима да свој посао обављају на најбољи могући начин.

Компанија из Редмонда је најавила и нове унапређене Офис 365 сервисе који ће још једном потврдити да је постао моћна платформа интегрисаних апликација и сервиса креираних у сврху тимске продуктивности.

Корпоративни потпредседник Кирк Кенигсбауер представио је више информација о Офису 2016 на званичном блогу.

Офис 2016 пружа нове верзије десктоп апликација за Виндоуз, укључујући Ворд, Пауер појнт, Ексел, Аутлук, One Note, Проџект, Висио и Аксес. Претплатом на Офис 365, најновије верзије комплетно инсталираних апликација, које се могу користити на више уређаја, постају константно доступне, у комбинацији са сетом индивидуалних и комерцијалних сервиса који се континуирано развијају и унапређују, као што су OneDrive онлајн складиште, Скајп за пословне кориснике, Делв, Yammer и заштитне функције за бизнисе.

Офис 2016 апликације савршено раде на најновијем Виндоузу 10, који укључује нови Sway за креирање лако дељивих интерактивних прича које одлично изгледају на сваком екрану.

Хело ће вас улоговати на Виндоуз и Офис 365 у само једном једноставном кораку, док мобилне Офис апликације укључују коришћење са опцијом Contunuum, тако да свој телефон можете користити као десктоп рачунар.

Кортана се повезује са Офисом 365 и може да помогне са задацима као што су припрема састанака, а даља интеграција са Аутлуком стиже у новембру.

број коментара 3 Пошаљи коментар
(четвртак, 24. сеп 2015, 13:40) - anonymous [нерегистровани]

zanimljivo

Nisam čitao tekst ali pretpostavljam da je nešto o pravopisu...

(четвртак, 24. сеп 2015, 08:27) - Bojan [нерегистровани]

Prevod

Ako ste već napisali Prodžekt i Autluk, onda ste morali da napišete i Uan Nout (One Note) i Uan Drajv (One Drive).

(среда, 23. сеп 2015, 15:16) - Komakazzi [нерегистровани]

Engleski

Da li vi vidite na sta vam lici tekst kada iskasapite engleski sa Vukovim pisi-kako-citas principom?
Uzas.