Можемо преко фаворизованих Руса

Тепић признаје да Русија тренутно има бољи састав, али наглашава да су "Орлови" навикли на притисак. Репрезентативац Србије уверен је да тим може до полуфинала и борбе за медаље.

Кошаркашки репрезентативац Србије Миленко Тепић оценио је данас да је Русија фаворит у утакмици четвртфинала Европског првенства, али да је његов тим у психолошкој предности јер је већ против Турске издржао играње под великим притиском.

"Гледано са те стране, у малој смо психолошкој предности. За нас је меч против Турске био елиминациони, а Руси ће се са таквим притиском борити први пут. Ипак, једина су непоражена екипа на шампионату и препуштам им благу улогу фаворита. Међутим, верујем да можемо да их победимо и пласирамо се у полуфинале", рекао је Тепић за сајт Кошаркашког савеза Србије.

Тепић је казао да добро познаје следећег противника на шампионату.

"Играју специфично, са само једним класичним центром, али зато имају неколико одличних играча на позицијма три и четири. Углавном се бране зоном, коју њихов селектор Блат годинама форсира. Имају висину, самопоуздање, физички делују сјајно, али сигуран сам да су екипа против које можемо да се боримо за победу", навео је Тепић.

Србија је освојила четврто место у Е четвртфиналној групи са две победе и три пораза, док је Русија била прва у Ф групи са учинком 5-0.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара