Крстић повређен

Лоше вести стижу из Литваније. Капитен Србије Ненад Крстић је повређен и питање је да ли ће бити спреман за четвртфинални меч против Русије који је на програму у четвртак. Центар "орлова" повредио кук на мечу против Турске, и није могао до краја да издржи тренинг.

Победа над Турцима скупо би могла да кошта Србију. На том мечу повредио се капитен репрезнтације Ненад Крстић и његов наступ у четвртфиналу против Русије под знаком је питања.

Крстић је данас раније напустио тренинг нашег тима, а селектор "орлова" Душан Ивковић потврдио је да српски центар има проблема са повредом.

"Посебно забрињава то што Крстић није издржао цео тренинг. Он је због болова почео тренинг масажом, пошто се пожалио да му нога трне до скочног зглоба. По речима доктора Радовановића, повреду је проузроковало бацање за лоптом два пута на утакмици са Турском. Доживео је трауму у пределу кука и могуће је да је том приликом дошло и до неке дислокације", рекао је Ивковић а пренео Мондо.

Стање се не поправља ни код Рашића, који већ два меча није могао да буде у игри.

"Стање није сјајно. Рашић није ни покушао да тренира, тако да више нисам оптимиста да он после толике паузе може да се врати у такмичарски ритам и заигра пуном снагом", рекао је српски селектор.

Репрезентативци Србије су допутовали у Каунас, где ће у четвртак играти четвртфинални меч са Русијом.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара