Na večeri kod: Jelena Živanović Zana

Kao četvrta predstavnica tima "Biber", Jelena Živanović Zana će u svom domu na Dorćolu, ugostiti šestorku iz tima "So": Suzanu Mančić, Bojanu Ordinačev, Izvorinku Milošević, Marka Kona, Bojana Marovića i Vladu Kovačevića.

Domaćica, duhovita i nasmejana Jelena Živanović će gledaocima otkriti kako je zahvaljujući čuvenom Bregi postala pevačica jedne od najdugovečnijih grupa u regionu, kako se na nagovor Marine Tucaković dokazala i kao tekstopisac ali i u čemu je to - "jednako dobra kao u pevanju".

Takođe, poverila je i da je zaista sa suprugom Žikom svojevremeno razmatrala da oboje promene prezime u Zana. U emisiji ćete videti kako povlašćeni status, u domu Živanovića ima - maltezerka Kokica...

U ovoj emisiji "Na večeri kod..." saznaćete i kakve se njoke prave na Zlatiboru, zašto je za panakotu "najvažniji sastojak ljubav", zbog čega takmičarski tim u kom je Izvorinka Milošević "mora da voli pse" i koliko su Jelenini gosti bili vešti i uspešni u nekada vrlo popularnoj igri "pantomima".

Učesnici TV serijala "Na večeri kod..." su: Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Vlada Kovačević...

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара