Читај ми!

Znanje imanje-29.12.2019

Karavan Znanja imanja obišao je brojne domaćine prateći zajedno put od njive do trpeze. Zajedno smo promišljali kako da spojimo tradiciju i kulturu duše i tela sa prirodom. Negovanje tradicije otvara nam vrata za budućnost - a u čuvanju starih i domaćih sorti i rasa je ključ ukusne trpeze i bezbednosti hrane.

Pred nama i poljoprivrednicima su novi izazovi kako u proizvodnji hrane zaštiti prirodu uprkos ogromnom tehnološkom napredku. Imamo dosta toga da naučimo kako bi spojili i ekonomiju i ekologiju.

Urednica i voditeljka: Jasmina Nikitović Stojičić, proizvedeno 2019. godine

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се