Sasvim prirodno- Gastro tura, avantura 2.deo

U drugom delu emisije nastavljamo pešačenje na krpljama. Uspon je sve veći, ali i sve češće su takozvane gastro pauze.

Probali smo domaće pivo, upoznali lokalne proizvođače sira, lično predsednik opštine nam je služio vino.
Gastro tura nije samo zabavna već vrlo poučna priča i primer kako povezati aktivnosti u prirodi sa lokalnim proizvođačima hrane i pića. Ovo je turistička punuda od koje cela zajednica ima koristi, a ne samo pojedinac koji organizuje. 
Autor Jovan Memedović

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се