Знање имање- 21.8.2022.

Лето полако пружа руку јесени, а ово је време када свега имамо у изобиљу и воћа и поврћа.

Вредни домаћини нуде нам производе доброг квалитета. Који су трошкови производње и прераде и да ли су за потрошаче поскупљења оправдана у Знању имању говоре:

Младен Петровић, агроекономиста са Института за примену науке у пољопривреди - о исплативости повртарске производње.

Владимир Крстоношић из Кикинде - како су уљарице које сеје нашле пут до финалног производа - хладно цеђених уља.

Никола Крнић, председник Удружења "Кикиндска лудаја", може ли дулек да буде наш бренд?

Јасмина Голубовић, из одељења за за привреду Бела Паланка о јединственој тканици укуса у корпи Источне Србије.

 

Стефан Вељковић, наставник кулинарства за кога је вртка паприка инспирација за нова кулинарска достигнућа.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије