Читај ми!

Културни дневник

Програмски директор Музеја жртава геноцида, истакнути графичар Никола Радосављевић добитник је главне награде 23. Међународног тријенала графике у Кракову, једног од најпрестижнијих светских признања у области визуелних уметности. Тим поводом он је гост Културног дневника.

Извештавамо са промоције новог, једанаестог албума Сонетџез пијанисте и композиотра Владе Маричића и концерта ЛП Дуа који се одржава на Коларцу у оквиру Међународног научног скупа "Минималистичка прожимања“.

Водимо вас на отварање Београдске интернационалне недеље архитектуре. 19. БИНА почиње у Ликовној галерији Културног центра Београда, изложбом "Вила Прендић – нови поглед, ново трајање”.

Представљамо роман "Тихи хаос“ италијанског аутора Сандра Веронезија, у издању Академске књиге, најављујемо нову сезону београдског клуба Барутана и говоримо о раним радовима британског уличног уметника Бенксија, који су изложени у данском Музеју савремене уметности и нових мајстора.

Уредник Николина Дабетић

Реализатор Сања Реџић

Монтажер Горан Мијић

 

 

Културни дневник Културни дневник

Autor:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије