Читај ми!

Курсна листа за 4. децембар 2020.

Званични средњи курс: 117,5802

КУРСНА ЛИСТА БР.235
ЗА ДЕВИЗЕ

ФОРМИРАНА НА ДАН 04.12.2020. ГОДИНЕ