Курсна листа за 7. новембар

Званични средњи курс: 117,4731

КУРСНА ЛИСТА БР.215
ЗА ДЕВИЗЕ
ФОРМИРАНА НА ДАН 07.11.2019. ГОДИНЕ

број коментара 0 Пошаљи коментар