Победа СНС и на локалним изборима

Српска напредна странка освојила је већину и на локалним изборима у Пећинцима, Бору, Неготину и Аранђеловцу, показују прелиминарни резултати.

Прелиминарни резултати гласања на локалним изборима у Пећинцима, Бору, Неготину и Аранђеловцу показују да је Српска напредна странка освојила већину у тим општинама, речено је агенцији Бета у тој странци.

Како су навели, на основу 76 одсто пребројаних гласова у Пећинцима СНС је освојила 48,48 одсто, на другом месту је група грађана, а следе Демократска странка са 12,49 одсто гласова и Социјалистичка партија Србије са 8,29 одсто.

У Неготину, на основу 63 одсто пребројаних гласова, СНС је освојила 42,49 одсто, СПС 28,46 одсто, Либерално-демократса партија 14,95 одсто, ДС седам одсто и Влашка демократска странка пет досто.

Навели су да је у Аранђеловцу на основу пребројаних 39 одсто гласова СНС освојила 54,47 одсто гласова, СПС 13 одсто и Демократска странка Србије 6,11 одсто.

У Бору је пребројано 27 одсто гласова и у том граду СНС је освојила 52,28 одсто, а СПС је 15,82 одсто, казали су агенцији Бета у седишсту СНС у Београду и додали да још немају прелиминарне резултате локалних избора у Севојну.

По прелиминарним резулатима Градске изборне комисије у Београду, СНС је победила и на локалним изборима у главном граду са 45,6 одсто гласова, следи ДС са 15,5 одсто, СПС са 11,2 одсто и ДСС са шест одсто гласова.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 17. мар 2014, 13:16) - anonymous [нерегистровани]

Re:...zasto se nisu udruzile sve Patriotske stranke u jedan izborni blok...

Zato što imaju različitu viziju patriotizma. Neki od njih i na tuđu štetu. Drugo, da se ne lažemo, na izbore se ne ide samo iz patriotizma.

(понедељак, 17. мар 2014, 10:51) - anonymous [нерегистровани]

Izbori su prosli...

...normalno je,nepravilnosti je bilo i svako ima pravo da se zali...ali SNS-u mora se cestitati,ubjedljivo,prvi su...a sto se DSS cudni su mi i oni i druge ,nazvacu ih opozicione partije, i nisu opozicija,mozda lazu naivne birace,godinama...zasto se nisu udruzile sve Patriotske stranke u jedan izborni blok...ovako,cudni su mi,SNS-u cestitke,bez opozicije,bice im lako a Srbiji...pomoci nema!