Читај ми!

Полемика СНС-а и синдиката "Слога"

После оцене Удружених синдиката Србије "Слога" да је неприхватљива политика јачања приватног сектора, коју је Александар Вучић данас најавио, СНС подсећа да је на челу тог синдиката кандидат за посланика ДС-а. Не бавимо се политиком, одговара синдикат.

Удружени синдикати Србије "Слога" саопштили су да је неприхватљива најава председника Српске напредне странке Александра Вучића да ће, као будући премијер, водити политику агресивног јачања приватног сектора ради штедње у јавном, пренео је Танјуг.

Вучићева данашња најава "показује да нова влада Србије неће спроводити систем попут Аустрије и Немачке, већ искључиво агресивну тачеровску англосаксонску социјалну политику у којој ће брига за профит бити једини параметар", наводи се у саопштењу синдиката "Слога" које је потписао председник тог синдиката Жељко Веселиновић.

Поводом тог саопштења, Српска напредна странка у страначком саопштењу подсећа да је Жељко Веселиновић кандидата за посланика Демократске странке, преноси Фонет.

Грађани недвосмислено показали шта мисле о њима и њиховој политици, на изборима 16. марта, наводи се у саопштењу СНС-а.

"Подсећамо да су управо демократе увеле јавашлук на велика врата, и да је за време њихове владавине Србија доведена на ивицу пропасти, наведено је у одговору службе за информисање СНС, уз напомену да је у 'време мандата ДС-а 400.000 људи остало без посла'", стоји у саопштењу напредњака.

После реаговања СНС-а, "Слога" је издала још једно саопштење, у којем наводи да СНС покушава синдикалну политику да пребаци у домен политике тиме што указује да је "председник Удружених синдиката Србије "Слога" кандидат за посланика ДС", преноси Фонет.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(субота, 05. апр 2014, 23:53) - seljak iz Zrenjanina [нерегистровани]

Metla

Treba raditi sve suprotno od onoga što sindikati predlažu i podržavaju. Jer, "uspešnim" upravljanjem sindikata koje dominira zadnijih 30 godina stigli smo do najveće bede u evropi.

(субота, 05. апр 2014, 21:41) - anonymous [нерегистровани]

...

Sve se bojim da ce opet drugi da misle ali ne dobro radnicima,vec kako da im kozu ogule

(субота, 05. апр 2014, 18:59) - anonymous [нерегистровани]

@.....

Logika "neko misli a drugi rade" davna je proslost. Vreme je da sam mislis i sam radis to jest pruzeti ODGOVORNOST i posledice za to sto radis a da ne dao bog da se vrati vise ono "U ime naroda".

(субота, 05. апр 2014, 18:31) - anonymous [нерегистровани]

....

I meni nije jasno zasto treba jacati privatni sektor,treba jacati drzavni proizvodni sektor.Tada smo gospodine Vucicu bili najsrecniji.