Бајатовић остаје на челу “Србијагаса“

Влада Србије донела решење о именовању Душана Бајатовића за генералног директора Јавног предузећа "Србијагас" и поставила начелнике девет округа.

Решење о именовању Душана Бајатовића за генералног директора Јавног предузећа "Србијагас" Нови Сад и именовању начелника девет округа, донето је на данашњој седници Владе Србије. Бајатовић је и до данашњег именовања био директор "Србијагаса".

Влада је поставила Николу Репца за начелника Севернобачког округа, Владимира Илића за начелника Севернобанатског округа, Душана Јовића за начелника Западнобачког округа, Зорана Милошевића за начелника Јужнобачког округа а Војислава Јовановића за начелника Колубарског округа.

Горан Милосављевић постављен је за начелника Поморавског округа, Владан Пауновић за начелника Зајечарског округа, Бранко Весић за начелника Расинског округа, а Будимир Михајловић за начелника Пчињског округа.

Влада је на данашњој седници усвојила и Предлог закона о потврђивању међународног уговора о биљним и генетичким ресурсима за храну и пољопривреду, Предлог закона о потврђивању Споразума Владе Србије и Савета министара БиХ о пловидби пловним путевима на унутрашњим водама, као и Предлог закона о потврђивању Споразума између Владе Србије и Владе Анголе о сарадњи у области одбране.

број коментара 0 Пошаљи коментар