Читај ми!

"Делфини" против Казахстана оверавају четвртфинале (18.00, РТС1)

Ватерполо репрезентација Србије игра против Казахстана меч трећег кола Групе Д на Светском првенству у Мађарској. Ово је уједно последњи меч наше селекције у Сегедину. Дуел почиње у 18.00, пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

После две победе, над САД (17:13) у првом колу и против Аустралије (6:5) у другом, пред нашим репрезентативцима је дуел са најслабијом екипом у групи. Меч који ће послужити "делфинима" да се додатно уиграју и исправе грешке уочене у прва два меча.

Селектор Савић у оваквом дуелу имаће прилику да равномерно распореди минутажу и припреми екипу за много веће изазове који предстоје у завршници такмичења.

Србија је практично обезбедила прво место у групи и директан пласман у четвртфинале, док ће селекције САД и Аустралије играти у осмини финала, а вечерас ће у директном окршају одлучити која ће екипа са позиције два у наставак такмичења.

Дуел Србије и Казахстана игра се од 18.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (за посетиоце из Србије), ток меча пратите на нашем порталу.

Од 19.30 игра се други меч наше групе у коме се састају Аустралија и Америка.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво