Читај ми!

"Делфини" против Казахстана оверавају четвртфинале (18.00, РТС1)

Ватерполо репрезентација Србије игра против Казахстана меч трећег кола Групе Д на Светском првенству у Мађарској. Ово је уједно последњи меч наше селекције у Сегедину. Дуел почиње у 18.00, пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (само за посетиоце из Србије). Ток меча пратите на нашем порталу.

После две победе, над САД (17:13) у првом колу и против Аустралије (6:5) у другом, пред нашим репрезентативцима је дуел са најслабијом екипом у групи. Меч који ће послужити "делфинима" да се додатно уиграју и исправе грешке уочене у прва два меча.

Селектор Савић у оваквом дуелу имаће прилику да равномерно распореди минутажу и припреми екипу за много веће изазове који предстоје у завршници такмичења.

Србија је практично обезбедила прво место у групи и директан пласман у четвртфинале, док ће селекције САД и Аустралије играти у осмини финала, а вечерас ће у директном окршају одлучити која ће екипа са позиције два у наставак такмичења.

Дуел Србије и Казахстана игра се од 18.00. Пренос је на нашем Првом програму, стрим на РТС Планети (за посетиоце из Србије), ток меча пратите на нашем порталу.

Од 19.30 игра се други меч наше групе у коме се састају Аустралија и Америка.

среда, 08. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара