Промоција првог албума Данице Крстић

У четвртак, 26.10.2017. године, у Каменој сали Радио Београда - Хилендарска бр. 2, са почетком у 13 часова, одржаће се промоција првог албума Данице Крстић, " Под гором се шетало девојче "

  

 

    Своје прве музичке кораке Даница Крстић начинила је са шест година. Први јавни наступ имала је са Биљом Крстић и од тада почиње једна прелепа бајка која и дан данас траје. Освајач је многобројних награда на нашим просторима, чиме је скренула пажњу људи из РТС-а који јој дају несебичну подршку у грађењу уметничке каријере.

    Свој албум првенац издала је у сарадњи са ПГП РТС-ом под називом " Под гором се шетало девојче ". Студент је треће године Музичке академије, смера етномузикологије. Наступала је у многим земљама широм света, где је своју земљу увек престављала на најбољи начин.  

    Скромна, образована, талентована, један од најлеших вокала на нашим просторима - једном речју Даница Крстић. 

број коментара 1 Пошаљи коментар
(уторак, 24. окт 2017, 19:35) - Tradicija [нерегистровани]

Podrška

Da je sreće da ova naša zemlja ima mnogo Danica Krstić.Naša bi deca odrastala uz takvu vrstu muzike koja nas vezuje za naše korene.Koliko znam Danica jedino nastupa na RTS-u i ista ta kuća ima privilegiju da "ima" Danicu. Podrška RTS-u jer prepoznaju mlade i prave umetnike.