Нови албум Александре Радовић доноси песме о љубави и патњи

Александра Радовић, поп дива јединственог гласа, на Дан заљубљених поклања публици нове песме обједињене на новом, петом студијском албуму „Предворје живота“ који је објавио ПГП РТС.

Нови албум Александре Радовић доноси песме о љубави и патњи Нови албум Александре Радовић доноси песме о љубави и патњи

Позната уметница не одустаје од свог препознатљивог стила, зато и њене нове песме карактеришу емотивни текстови и квалитетан поп звук. Уз врхунску екипу сарадника, кроз девет пажљиво одабраних песама, Александра Радовић нам овим албумом исписује причу о љубави и патњи, тренуцима среће и бола.

„Нови албум је, као и сви претходни, везан за љубав. Верујем да сви ми често преиспитујемо себе и покушавамо да схватимо суштину љубави и уопште односа у љубави, тако да и моје нове песме преносе размишљања на ту тему. Шта су добре и праве, а шта лоше и погрешне ствари, где смо, можда, погрешили, шта смо исправно урадили, за чим жалимо, а шта нас усрећује. То су, заправо, гласна преиспитивања у којима свако може да пронађе делић себе и своје љубавне приче“, каже Александра.

На албуму су се нашла три већ раније објављена сингла Љубави моја, Не волим те и Где ћеш ову ноћ, а даље се нижу композиције Не, хвала, Пазл, Живим бол, Пољуби ме и насловна песма Предворје живота.

„Овај албум настајао је у најрастерећенијем периоду мог живота. То је време када сам највише спознала и прихватила себе, али и растерећеније пришла самим песмама. Ослонила сам се на лепоту једноставности мелодија, аранжмана, на чисту емоцију која је увек била заштитни знак мојих песама“, каже позната музичарка.

И овога пута, у раду на новим песмама остварила је сарадњу са сталном екипом сарадника.

„Албум је продуцирао Махир Сарихоџић с којим сам сарађивала и на претходном албуму Царство. Испоставило се да одлично сарађујемо, надопуњујемо се у уметничком смислу и зато смо наставили. Александра Милутиновић, један је од већинских аутора и нас две сарађујемо од песме Као со у мору. Испоставило се да публика воли спој нас две, њене стихове у мојој интерпретацији. Потом, као аутори на овом албуму заступљени смо Горан Ковачић и ја. Ту је и Бојан Јововић, млади сарадник који је компоновао песму Живим бол“, каже Александра.

За сваку од песама са новог албума снимљен је и видео-спот у сарадњи са продукцијом „НН медија“, а сви ће бити објављени данас у подне, на званичном Јутјуб каналу Александре Радовић.

Публика у Србији, албум ће моћи да пронађе на свим продајним местима издања ПГП РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво