„Неверне бебе“ представили осми студијски албум „Ходај“

Легендарни поп рок бенд је у ПГП РТС продавници у Светогорској представио свој осми албум „Ходај“.

На издању, са етикетом ПГП РТС, овековечено је 11 нових хитова музичког састава који успешно и бескомпромисно ниже успехе и својим песмама нас све повезује – већ пуне три деценије.

„Велико ми је задовољство што група има оволико пријатеља, осећамо вашу љубав и подршку, као и подршку наше матичне куће ПГП РТС-а. Тридесет година смо провели уз музику и пријатеље и сматрам да је то највећи успех наше каријере. Овај албум је посвета једном времену у ком смо се потрудили, покушали да се 'боримо са ветрењачама', уз експериментисање са неким новим изазовима, уз жељу да померимо неке нове границе“, навео је Милан Ђурђевић, фронтмен групе „Неверне бебе“.

„Желим да овом приликом и јавно изјавим захвалност свим члановима групе, за ових три деценије истрајности и заједничког труда да створимо нешто у шта верујемо и што ће дотаћи срца људи, наше публике. Пре свега, захваљујем мојој браћи, Ранђи (Саша Ранђеловић) и рођеном брату Влајку (Владан Ђурђевић) – који су са мном од почетка. Потом, Јелена Пудар је 20 година са нама и много је својим талентом допринела свему што 'Неверне бебе' јесу и биће. Тијана Сретковић стоји на бини већ 11 година са нама а данас није сама – у благословеном је стању, па су са нама данас – њих две. Затим, Андреја Стојић (мој кум, доктор физике), затим Немања Савић који је деценију и по са нама и најмлађи међу нама, бубњар Милош Ратковић Циле", додао је Ђурђевић.

„Хвала и нашем продуценту, Ивану Влатковићу, који је такође са нама прешао овај пут од три деценије и ствара ту магију продукције нашег звука. Хвала и Маријани Рајић, нашем потпаролу који дели све са нама свих ових година. Дизајн и омот албума је урадила уметница Мина Радовић, која је својим талентом и сензибилитетом допринела да и омот албума поруручује оно што смо музиком овога пута желели да поручимо. Албум 'Ходај', у односу на наше снове и жеље, које смо давно превазишли и отишли много даље но што смо сањали и маштали, јесте музички материјал који смо створили са намером да направимо искорак, делом и експеримент који смо желели да поделимо и између себе и са публиком, са надом да видимо где нас то све може одвести. Хвала и Сокоју, на разумевању и истрајној борби за доствојанственији живот и каријере домаћих музичара. Слушајте добру музику, а ми ћемо се потрудити да и даље томе доприносимо“, истакао је фронтмен групе „Неверне бебе“.

Саставу „Неверне бебе“ на промоцији је додељено и престижно признање „Златна плоча“ ПГП РТС-а, за 30 година сарадње и укупан допринос домаћој музици. 

Група ће у наредном периоду одржати 30 концерата у 30 градова Србије и широм региона, чиме ће наставити увећање досадашњег резултата – 2.300 одржаних концерата током три деценије бенда...

Након медијске промоције, група „Неверне бебе“ је у чувеном Студију 6 Радио Београда,  у среду поподне одржала и концерт, који ће ускоро бити емитован на РТС-у.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво