Читај ми!

Ivana Todorović i Anđelka Janković

Emisija o sedmoj umetnosti

Kratki igrani film Kada sam kod kuće Ivane Todorović niže nagrade na raznim svetskim festivalima. Poslednja festivalska odličja ovaj film je dobio na osmom Festivalu društveno relevantnog filma u Njujorku, i to nagrade Ženskog kritičarskog kruga i nagradu za najbolju glumicu - Milicu Stefanović.

U današnjoj emisiji rediteljka Ivana Todorović govoriće o stvaranju ovog filma, ekipi, saradnji sa scenaristkinjom Melinom Potom Koljević, glumcima među kojima su i Dragana Varagić, Radoje Čupić i pomenuta Milica Stefanović, o dokumentarizmu, svom prethodnom filmu Ja kada sam bila klinac, bila sam klinka...

Gošća Filmorame je i direktorka marketinga i komunikacija Iervolino Studios, producentkinja Anđelka Janković. Naime, Iervolino Studios je kompanija za produkciju kratkometražnih animiranih sadržaja visokog kvaliteta za striming platforme, sa sedištem u Srbiji, a čiji je osnivač Iervolino Entertainment. Osnivač ove kompanije je Andrea Iervolino, nagrađivani filmski producent koji se nedavno našao i na prestižnoj godišnjoj listi magazina Variety, među najuticajnijim liderima iz sveta medija i zabave.

U današnjoj emisiji biće reči o animiranim i igranim projektima ovog studija, među kojima je i film Čekajući Varvare po delu Nobelovca Džona Maskvela Kucija, u kome uloge tumače Džoni Dep, Robert Patinson i Mark Rajlans.

Uređuje i vodi Ana Vučković Denčić

 

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво