Читај ми!

Олимпијске игре све ближе а епидемијска слика Јапана све тежа

Док све већи број европских држава укида рестриктивне мере, у неким пацифичким земљама и Јапану се ситуација  компликује. Број заражених коронавирусом је прилично висок, а вакцинација спора. Термин Олимпијских игара је све ближи, а недоумица све више. То ће бити једна од тема емисије.

Током епидемије ковида 19 мање пажње се посвећивало пацијентима који пате од неких других обољења. То је случај са реуматским болестима које су први и највећи узрок физичког инвалидитета. О анкилозном спондилитису за наш програм говори др Мирјана Лапчевић, председница Удружења оболелих од реуматских болести.

Нова америчка администрација је већ наговестила да ће у неким областима доћи до промена политике коју је водио бивши председник. Ових дана је стигла  потврда у виду најаве да би САД и ЕУ могли почети преговоре о укидању тарифа на челик и алуминијим. Да ли би позитиван исход довео и до укидања квота и смањења царина за наше извознике, смедеревску железару и ужичку ваљаоницу? Саговорник нам је помоћник директора Сектора за стратешке анализе Привредне коморе Србије, Бојан Станић.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво