Читај ми!

Олимпијске игре све ближе а епидемијска слика Јапана све тежа

Док све већи број европских држава укида рестриктивне мере, у неким пацифичким земљама и Јапану се ситуација  компликује. Број заражених коронавирусом је прилично висок, а вакцинација спора. Термин Олимпијских игара је све ближи, а недоумица све више. То ће бити једна од тема емисије.

Током епидемије ковида 19 мање пажње се посвећивало пацијентима који пате од неких других обољења. То је случај са реуматским болестима које су први и највећи узрок физичког инвалидитета. О анкилозном спондилитису за наш програм говори др Мирјана Лапчевић, председница Удружења оболелих од реуматских болести.

Нова америчка администрација је већ наговестила да ће у неким областима доћи до промена политике коју је водио бивши председник. Ових дана је стигла  потврда у виду најаве да би САД и ЕУ могли почети преговоре о укидању тарифа на челик и алуминијим. Да ли би позитиван исход довео и до укидања квота и смањења царина за наше извознике, смедеревску железару и ужичку ваљаоницу? Саговорник нам је помоћник директора Сектора за стратешке анализе Привредне коморе Србије, Бојан Станић.

Уредник и водитељ Оливера Стајић.

 

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се