Читај ми!

90 година хранитељства у Милошевцу

Центар за породични смештај и усвојење Милошевац обележава 90 година постојања и тим поводом наша дописница Ана Пендић је направила причу о овом центру и његовим корисницима. Са Вама у Питању јутра разговарамо о томе какав је ваш став према хранитељству и усвајању?

Када кренете у пролећно распремање плакара, свакако се појави вишак гардеробе који је штета бацити или оставити поред контејнера. Центар за унапређење животне средине је направио мапу која ће вам помоћи да брзо сазнате где бисте могли ту одећу да донирате. Владан Шћекић из ове организације је наш гост.

У овом јутарњем програму, говоримо о још једном центру, а то је Београдски психолошки центар, удружење које се бави очувањем и унапређивањем менталног здравља. Покренули су две занимљиве онлајн платформе за помоћ породицама током епидемије. Миша Стојиљковић је о овим програмима разговарао с Ланом Вучичевић Миладиновић.

Серију Породица гледало је два милиона људи. Како се припремао за улогу Слободана Милошевић, Борис Исаковић испричао је Татјани Новчић Матијевић.

Да ли сте знали да постоје међународна такмичења у сликању на ноктима? Са победницом многих од њих, Сузаном Ђурић разговарала је Вера Митровић Кулачин.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво