Читај ми!

90 година хранитељства у Милошевцу

Центар за породични смештај и усвојење Милошевац обележава 90 година постојања и тим поводом наша дописница Ана Пендић је направила причу о овом центру и његовим корисницима. Са Вама у Питању јутра разговарамо о томе какав је ваш став према хранитељству и усвајању?

Када кренете у пролећно распремање плакара, свакако се појави вишак гардеробе који је штета бацити или оставити поред контејнера. Центар за унапређење животне средине је направио мапу која ће вам помоћи да брзо сазнате где бисте могли ту одећу да донирате. Владан Шћекић из ове организације је наш гост.

У овом јутарњем програму, говоримо о још једном центру, а то је Београдски психолошки центар, удружење које се бави очувањем и унапређивањем менталног здравља. Покренули су две занимљиве онлајн платформе за помоћ породицама током епидемије. Миша Стојиљковић је о овим програмима разговарао с Ланом Вучичевић Миладиновић.

Серију Породица гледало је два милиона људи. Како се припремао за улогу Слободана Милошевић, Борис Исаковић испричао је Татјани Новчић Матијевић.

Да ли сте знали да постоје међународна такмичења у сликању на ноктима? Са победницом многих од њих, Сузаном Ђурић разговарала је Вера Митровић Кулачин.

Са вама је Александра Младеновић.

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара