Културни центар Београда музичку сезону у овој години отвара online концертима

Културни центар Београд, музички програм у овој години почиње концертима које ће сутра и 25. Јануара, премијерно у оквиру серијала “Концерти у Галерији” емитовати на свом YouTube каналу. Како каже Љубица Солунац, музичка уредница Културног центра Београд, ово је прилика да концерте чују заинтересовани не само из Београда, већ и из целе Србије.

Колегиница Весна Лазић, нам доноси причу о младим сликарима уметничких школа и факултета из Јагодине, који десетак  година волонтерски  осликавају јагодинске фасаде. Акцију је организовао Центар за социјални рад, и до сада је, скоро 60 зграда добило нови изглед.

Једна од тема у нашем јутарњем програм је и ловни  туризам.  У Србији се од ове туристичке гране годишње зарађује од три до четири милиона евра.  Ове године због ковида изостале су посете туриста из иностранства - Италије, Грчке и Шпаније.  Са ловцима на ову тему разговарао је Симо Будимир.

Бићете у прилици да чујете и нове сервисне информације из градова и места Србије, које је овог викенда захватио талас пада температуре.

Уредник И водитељ Биљана Шујдовић.

Будите уз ваш Радио Београд  1.  

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво