Културни центар Београда музичку сезону у овој години отвара online концертима

Културни центар Београд, музички програм у овој години почиње концертима које ће сутра и 25. Јануара, премијерно у оквиру серијала “Концерти у Галерији” емитовати на свом YouTube каналу. Како каже Љубица Солунац, музичка уредница Културног центра Београд, ово је прилика да концерте чују заинтересовани не само из Београда, већ и из целе Србије.

Колегиница Весна Лазић, нам доноси причу о младим сликарима уметничких школа и факултета из Јагодине, који десетак  година волонтерски  осликавају јагодинске фасаде. Акцију је организовао Центар за социјални рад, и до сада је, скоро 60 зграда добило нови изглед.

Једна од тема у нашем јутарњем програм је и ловни  туризам.  У Србији се од ове туристичке гране годишње зарађује од три до четири милиона евра.  Ове године због ковида изостале су посете туриста из иностранства - Италије, Грчке и Шпаније.  Са ловцима на ову тему разговарао је Симо Будимир.

Бићете у прилици да чујете и нове сервисне информације из градова и места Србије, које је овог викенда захватио талас пада температуре.

Уредник И водитељ Биљана Шујдовић.

Будите уз ваш Радио Београд  1.  

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се