Читај ми!

Grupa „Hurricane“: Spremne smo i radujemo se "Pesmi Evrovizije" u Roterdamu

Putovanje u Roterdam, u Holandiju se odužilo. Kao pobednice prošlogodišnje „Beovizije“, članice grupe "Hurricane", Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić, predstavljaće Srbiju na ovogodišnjoj „Pesmi Evrovizije", koja se održava u Holandiji od 18. do 22. majau Holandiji.

Članice grupe "Hurricane", gostovale su u Jutarnjem programu RTS-a, povodom priprema za takmičenje na "Pesmi Evrovizije 2021.", koja se održava u Roterdamu. 

U međuvremenu su vredno radile, stvarale i snimile novu pesmu, "Loko, loko".

„Autor pesme i kompozitor je Nemanja Antonić , aranžman su radili Darko Dimitrov i Nemanja Antonić, a autor teksta sam ja", istakla je Sanja Vučić.

„Spremne  smo koji god scenario da se dogodi. Ove dve nedelje imamo aktivne probe, pripremamo se, pesma nam je legla, a spremamo jedan turbulentan i dinamičan nastup, koji i pristaje nama", rekla je Ksenija Knežević.

Po sadašnjem scenariju, nastupićete u Roterdamu, u drugom polufinalu, bez publike, u posebnim uslovima, ali ste snimile i rezervni spot u slučaju da se Evrovizija ne održi onako kako su je zamislili.

„Da, mi uvek imamao plan B, snimile smo rezervni video za slučaj da se ne putuje u Roterdam. Za sada smo dobile informaciju da se ide u Roterdam i da ćemo se predstaviti na takmičenju.Spremne smo i radujemo se", istakla je Ivana Nikolić .

Objavljen je i spot za pesmu „Loko loko". Kako je reagovala televizijska publika?

„To što smo mi uspeli da vidimo je pregršt kritika i komentara, i svi imaju ideju kako nastup treba gda izgleda. Svi su režiseri, presrećne smo, a pregledi idu vrtoglavom brzinom", rekla je Sanja Vučić. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи