Читај ми!

Премијера песме и спота "Loco Loco“ групе "Hurricane", представница Србије на „Евросонгу“

Србију на овогодишњој „Песми Евровизије“, која се одржава у Холандији од 18. до 22. маја, представља група "Hurricane". Погледајте спот и послушајте песму "Loco Loco" коју ће у Ротердаму изводити Сања Вучић, Ксенија Кнежевић и Ивана Николић.

Музику овогодишње српске такмичарске нумере Loco Loco написао је Немања Антонић. Сања Вучић, чланица групе "Hurricane", ауторка је текста, док је аранжман дело Антонића и Дарка Димитрова.

Као победнице прошлогодишње „Беовизије“, чланице групе "Hurricane" требало је да представљају Србију на „Песми Евровизије 2020“.

Међутим, због глобалне пандемије коронавируса, Hasta la vista није добила прилику да се бори за најбољу песму Старог континента.

Овогодишње издање „Евросонга“ одржава се у Ротердаму од 18. до 22. маја. Србија је међу земљама које ће током друге полуфиналне вечери, 20. маја, покушати да се пласирају у финале такмичења.

Уобичајени начин организације „Песме Евровизије“ неће бити могућ због мера против коронавируса. Због тога је одлучено да се 65. издање највеће музичке манифестације на свету одржи под такозваним „сценаријом Б“.

Број људи у делегацијама биће мањи него претходних година, а број новинара који ће присуствовати самом догађају биће ограничен на 500.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво