Читај ми!

Србија у финалу Песме Евровизије

Представнице Србије, група "Hurricane", ушле су у финале „Песме Евровизије“. После вечерашњег полуфинала познати су сви финалисти највећег музичког спектакла у Европи.

Десет најбољих песама из првог полуфинала већ је обезбедило карту за велико финале у суботу.

Осим Србије, вечерас су се публици представили и такмичари из Сан Марина, Естоније, Чешке, Грчке, Аустрије, Пољске, Молдавије, Исланда, Грузије, Албаније, Португалије, Бугарске, Финске, Летоније, Швајцарске и Данске.

Група „Харикејн“ наступила је као девети такмичар вечерас. Гледаоци из Србије нису могли да гласају за свог представника, али су то могли да учине сви који такмичење прате из неке од земаља које су вечерас учествовале.  

Видели смо и делове наступа троје директних финалиста из Велике Британије, Француске и Шпаније, а њихови наступи у целости су доступни на званичном Јутјуб каналу „Песме Евровизије“. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара