Читај ми!

Душка Вучинић уочи полуфинала: Будите уз веселе, драге и позитивне девојке, биће оне најбоље

Вечерас је друго полуфинално вече 65. такмичења за "Песму Евровизије". Наше представнице група "Харикејн" наступиће под редним бројем девет.

"Оганизатори су се потрудили да овај догађај буде спектакуларан и гламурозан. Он ће и бити такав у преносу, али иза сцене је ситуација потпуно другачија. Корона је присутна и овде се људи заражавају, што се десило са неколико делегација", истакла је Душка Вучинић.

Такође напомиње да је последња информација коју смо данас добили, да се и Дартан Лоренс,  дечко који је довео Евровизију у Холандију заразио короном, тако да га више нећемо гледати уживо на велелепној сцени.

"Епидемиолошке мере су заиста ригорозне, на сваких 48. сати се сви тестирамо. Можемо да боравимо искључиво у хотелу и у Арени. Маске су неопходне, ни са ким се не дружимо. Надамо се да ће сви остати здраво до суботе", рекла је Душка Вучинић.

Ми вечерас треба да подржимо наше девојке Сању, Ксенију и Ивану, које представљају Србију. 

"Србији поручујемо да буду уз нас да гледају програм, да нас бодре и навијају", рекла је Сања Вучић.

"Људима у дијаспори, да гласају за нас, колико могу и пуно им хвала на томе, унапред. Поносне смо што представљамо нашу земљу и што смо имале прилику да дођемо овде", рекла је Ксенија Кнежевић.

"Хвала вам пуно на свој подршци коју нам пружате, будите сигурни да мислимо на вас и да вас волимо, хвала вам пуно", рекла је Ивана.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије