Znanje imanje

Ekipa Znanja imanja ove nedelje donosi priču iz Surduka.

Seoski pašnjak je oaza za krave i mangulice, a domaćinima inspiracija za izradu čuvenih sremačkih specijaliteta. Iz kićenog kućerka u Sremu pošli smo i putem nastanka vune: od ovce do tkanice.

Na Sajmu poljoprivrede upoznali smo proizvođače tradicionalne i biološki vredne hrane, a videćemo kako jagode i pasulj napreduju u jednoj urbanoj bašti u srcu Beograda.

Urednik Jasmina Nikitović Stojičić

Novinari Jelena Vukobrat i Dragana Popov

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије