Karavan

Grupa turista iz Španije nedavno je doživela pravu dramu kada je kritikovala uslugu u jednom restoranu na jugu Albanije. Pobesneli ugostitelj je skočio na haubu njhovog automobila, razbio šoferšajbnu i na vozilu ostao narednih pet kilometara. Nadležne službe srušile su restoran i uhapsile vlasnika. Turisti su se sa letovanja vratili kući, a nervozni ugostitelj je otišao na letovanje iza rešetaka.

Zbog pojave afričke svinjske kuge u jednom delu Srbije, iz preventivnih razloga, otkazana je izložba svinja na 16. Šumadijskom sajmu poljoprivrede koja je bila planirana od 5. do 8. septembra u Kragujevcu. Mis Pigi je razočarana što neće pokazati svoje draži na ovom sajmu.

Verovatno ste i vi već čuli da ispiranje grla slanom vodom može da ublaži bolove u grlu. A ispiranje mozga može da spreči raznorazne glavobolje.

Slanina, čvarci i mast su, sudeći po cenama, vrhunska hrana. Četiri ili pet puta su skuplji od kilograma svinjskog mesa. Slanina i čvarci su nekada bili sirotinjska hrana. Danas su sirotinjski san.

Autor teksta Milena Šiškin.

 

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара