Наставак истраге смрти Мајкла Џексона

Незадовољна информацијама после прве обдукције, породица Мајкла Џексона затражила нову обдукцију. Информације добијене од Џексоновог лекара помоћи ће у даљој истрази, саопштила полиција. Портпарол лекара Корада Мареја каже да он није осумњичени већ сведок.

Породица Мајкла Џексона затражила је нову обдукцију поводом његове недавне смрти, зато што још увек имају одређене недоумице. Према неким информацијама, обдукција је већ у току, али се место где се обавља држи у тајности.

У међувремену, полиција у Лос Анђелесу саопштила је да је обавила "дугачак разговор" са личним лекаром славног певача Конрадом Марејем, који је био уз "краља попа" када се овај онесвестио.

У саопштењу објављеном у суботу по локалном времену, додаје се да је доктор пружио информације које ће помоћи истрази.

Портпарол доктора Мареја је инсистирао да он није осумњичени у овом случају већ сведок, и да је током јучерашњег дана у полицији испитиван три сата.

Доктор је помогао да буду "расветљене околности смрти поп иконе и неке нелогичности", пренео је британски медиј Би-Би-Си изјаву портпарола.

Краљ попа Мајкл Џексон, који је продао највећи број албума свих времена, преминуо је у 50. години 26. јуна у Лос Анђелесу.

Обдукција Џексоновог тела је обављена, али тачан узрок смрти није утврђен.

Патолози у Лос Анђелесу су једино навели да није у питању насилна смрт, али да ће њен тачан узрок бити познат за неколико недеља, пошто буду готове токсиколошке анализе.

Као могући узрок смрти Мајкла Џексона, незванично се наводи претерана количина лекова за умирење болова.

Славни певач је наводно свакодневно узимао инјекције "демерола".

Џексон је унајмио доктора Мареја у мају ове године да би га пратио у Лондон. У британској престоници, од јула 2009. до марта 2010, требало је да одржи 50 концерата за које је већ продат рекордан број улазница.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара