Стена пала на кућу у Баварској

Двоје чланова породице погинуло у несрећи у баварском месту Штајн анд дер Траун, када се комад стене одломио и пао на породичну кућу, потпуно је уништивши.

Стена величине аутобуса убила је двоје људи у њиховој кући у баварском месту Штајн анд дер Траун прошле ноћи.

Како кажу очевици, потпуно неочекивано, стена се одломила и пала на кућу у којој су били отац и осамнаестогодишња кћерка. Спасиоци су читаве ноћи покушавали да извуку тела настрадалих. Неколико суседних породица је евакуисано.

Још увек није познато како је уопште дошло до несреће.

Један возач, који се затекао на месту несреће, одмах је обавестио полицију, а на место несреће ускоро је дошао велик број полицајаца, ватрогасаца и спасилаца. Подигнути су шатори, а уз помоћ рефлектора спасиоци су провели добар део ноћи покушавајући да спасу несрећну породицу.

"Морали смо да довеземо машине и да голим рукама одвлачимо комаде камења", испричао је за немачки лист "Билд" један ватрогасац.

Неколико суседних кућа евакуисано је јер су се спасиоци бојали да би се несрећа могла поновити.

Полиција и Тужилаштво су започели истрагу о том несрећном догађају.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије