Албанац покушао да убије Блера?

Бивши британски премијер Тони Блер нашао се у центру узбуне пошто је недалеко од његове куће ухапшен наводни албански гангстер наоружан пиштољем са пригушивачем.

Полиција, која и иначе чува бившег британског премијера, ухапсила је Кујтима Нурку, описаног као "албански гангстер", под сумњом да је прилазећи контролном пункту, избацио пиштољ кроз прозор.

Британски медији су одмах јавили да је Блер могућа мета напада, али ће више детаља бити познато тек када буде готова анализа ДНК и отисака прстију са спорног пиштоља.

Управо због тога, представници Скотланд јарда нису желели да шпекулишу да ли је Блер заиста и био мета овог педесетогодишњака, у чијем досијеу нема претерано тешких преступа, уколико се изузму лажни документи, саобраћајни прекршаји и нелегално оружје.

Нурка је ухапшен у понедељак, а још увек се налази у притвору.

Уколико је заиста желео да убије Блера, Нурка је био прилично необавештен, јер бивши британски премијер, у том тренутку, није био у Лондону, већ у Вашингтону.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 24. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије