Победа ДОС-а помогла СПС-у!

Изборни успех ДОС-а помогао социјалистима да се врате на власт, сматра лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић, тачно деценију после избора на којима је поражен Слободан Милошевић.

Лидер Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић изјавио је да је победа ДОС-а над СПС-ом, 2000. године, помогла социјалистима да се врате на власт, неколико година после тога.

"Мислим да је, осим тога што је у том тренутку било тешко за Социјалистичку партију Србије, на крају било и добро, јер да нисмо тада пали, не бисмо тако рано поново устали", рекао је Дачић новинарима на београдском аеродрому.

Заменик председника Владе и министар полиције рекао је да је Социјалистичка партија Србије од демократских промена, најпре 2004. године, подржавала Владу Војислава Коштунице, а осам година после демократских промена, дошла и на власт.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара